S piškotki na tej strani vam zagotavljamo prijetno uporabniško izkušnjo. Podrobnosti.

Čajno pecivo

Sladki užitki naravnih domačih keksov
Tradicionalno Posebne moke
Marmeladni
obročki
500g

Marmeladni obročki  so narejeni iz valjanega piškotnega  testa, oblikovani v okrogle ploščice, z dodatkom marmelade v sredini. Podobni so lincerjem, a bolj rahli in se topijo v ustih. Za marmelado uporabljamo mešanico gozdnih sadežev.

Čokoladni
obročki
500g

Boness obročki so narejeni iz valjanega piškotnega testa, oblikovani v okrogle ploščice, z dodatkom kakao-lešnikove kreme v sredini. So zelo  rahli in se topijo v ustih.

Domači
keksi
400g

Čajno pecivo iz vanilijevega testa, primerni za dodatek k jutranji kavi.

Domači
medenjaki
450g

Domači medenjaki so narejeni iz rahlega testa z dodatkom medu ter  mešanico začimb za medenjake, ki vam  pričarajo praznično vzdušje z okusom in vonjem.

Brki
350g

Zelo rahlo valjano piškotno vanilijevo testo, oblikovano v zanimivo obliko brk. 

Pirini
s čokolado in
ovsenimi
kosmiči
150g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom koščkov  čokolade in ovsenimi kosmiči ter masla in svežih jajc. Sladkano delno  s cvetličnim medom. So zelo rahli in mehki.  Predatavljajo polnovrednen obrok.

Pirini
z medom
in mandlji
150g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom medu in mletih mandljev ter masla in svežih jajc. Brez dodanega sladkorja. Sladkano v celoti s cvetličnim medom. Lahko so kot nadomestek polnovrednemu obroku. Prestavljajo polnovreden obrok.

Pirini
z orehi
in ingverjem
150g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom ingverja in mletih orehov ter masla in svežih jajc.  Predatavljajo polnovrednen obrok.

Pirini
z mandlji
in ovsenimi
kosmiči
150g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom mandljev v lističih in ovsenih kosmičev ter masla in svežih jajc. Sladkani delno  s cvetličnim medom. So zelo rahli in mehki.  Predatavljajo polnovrednen obrok.

Pirini
krekerji
s sezamom
150g

Naši pirini krekerji so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom sezama in masla. Rezani na kvadratne ploščice. So polnovreden slan prigrizek.

Pirini
brki
350g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom medu in mletih mandljev ter masla in svežih jajc,  oblikovani v zanimivo obliko brk. Brez dodanega sladkorja. Predatavljajo polnovrednen obrok.